Over ons

Wie zijn wij?

Vintage Vibes, het bedrijf & de mensen

Het Bedrijf

Nadat wij Vintage Vibes ruim 10 jaar met heel veel plezier hebben gerund, doen wij nu een stapje terug in verband met ons pensioen.

Aangezien wij onze passie niet zomaar vaarwel kunnen zeggen, blijven wij nog sporadisch enkele mooie vintage stukken aankopen en deze stukken zullen wij op onze website aan jullie blijven presenteren.

Wij blijven ook nog graag in opdracht werken voor onze klanten. Mocht je een bepaald meubelstuk zoeken (en je kunt het niet vinden), dan zoeken wij graag met je mee. Wij hebben door de jaren heen vele contacten opgedaan in de Scandinavische landen en kunnen je dan hopelijk helpen je geliefde meubel te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst.

Wij danken al onze klanten van de afgelopen 10 jaar voor het vertrouwen in ons en wie weet zien we je toch nog een keer, want volledig stoppen doen we nog niet.

Groet,
Alexandra & Cecile

Vintage vibes midcentury modern furniture

De meubels

Het blijft een feit dat de vintage meubels, met name uit Denemarken van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Het vakmanschap uit de jaren 50/60 is nog altijd duidelijk zichtbaar bij de meubels die inmiddels al 60/70 jaar oud zijn.

Tegenwoordig zijn er vele nieuwe zogenaamde retro meubels te koop, waarvan de modellen gekopieerd zijn van de originele Deense en Scandinavische designers. Deze meubels zijn veelal in China vervaardigd en kunnen niet tippen aan de originele meubels uit de jaren 50/60/70, waarbij er nog sprake was van ambacht en een zeer hoge kwaliteit van zowel het houtgebruik als de bewerking ervan. Dit is zeker ook de rede dat de vintage design meubels uit de Scandinavische landen nog altijd bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staan.

De Mensen

Wij, Alexandra en Cecile, runnen met veel passie en liefde al ruim 10 jaar Vintage Vibes en zoals gezegd gaan wij nu kleinschalig verder. Alexandra groeide in de jaren 60 op tussen de vintage Deens design meubels en daardoor ontstond haar voorliefde voor deze meubels al op jonge leeftijd. Cecile heeft veel ervaring opgedaan in de interieurbranche, meubelstyling. Samen hebben wij ons in het verleden ook bezig gehouden met beurs-inrichtingen, inrichtingen van huizen en horeca gelegenheden.

Verkoop vintage meubelen

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere items dan kun je een afspraak maken voor een bezichtiging in Venlo, Limburg. Bel: +31 628 33 56 91 of +31 620 91 25 75 of stuur ons een email. Je bent van harte welkom!

Bezorging van onze meubels is (tegen meerprijs) altijd mogelijk. Wij werken nauw samen met diverse transportbedrijven, waardoor wij onze meubels overal ter wereld kunnen leveren.

Inkoop vintage meubelen

Wanneer je een of meerdere vintage Scandinavische meubels te koop wilt aanbieden kun je ons altijd nog benaderen. Wij zullen helaas alleen zeer selectief nog meubels aankopen, maar je weet maar nooit !