Over ons

Wie zijn wij?

Vintage Vibes, het bedrijf & de mensen

Het Bedrijf

Vintage Vibes biedt een ruim assortiment aan vintage meubels, zoals dressoirs, stoelen, kasten, bureau’s, fauteuils, salontafels, eetkamertafels, eetkamerstoelen, bankstellen uit de jaren 50-60-70. Wij zijn ons de laatste jaren steeds meer gaan richten op de Mid-century modern meubels uit de Scandinavische landen en dan met name uit Denemarken. Bij de Deens design meubels van vroeger is nog het echte vakmanschap terug te vinden, wat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook kwalitatief zijn deze vintage meubels van een zeer hoog niveau.

Denemarken heeft een aantal top designers voortgebracht in de jaren 50/60 waarvan wij regelmatig stukken in huis hebben. Om enkele namen te noemen; Arne Vodder, Kai Kristiansen, Johannes Andersen, Hans J. Wegner, Ole Wanscher, Niels O. Møller, Hans Olsen, Poul Cadovius, Gunni Omann, Finn Juhl, Arne Jacobsen en meer.

Vintage vibes midcentury modern furniture

Regelmatig reizen wij richting het Noorden om met een kritisch oog onze inkopen te doen, zodat wij je steeds weer een gevarieerde collectie aan design meubels kunnen bieden van hoogwaardige kwaliteit.

Tegenwoordig zijn er vele nieuwe zogenaamde retro meubels te koop, waarvan de modellen gekopieerd zijn van de originele Deense en Scandinavische designers. Deze meubels zijn veelal in China vervaardigd en kunnen niet tippen aan de originele meubels uit de jaren 50/60/70, waarbij er nog sprake was van ambacht en een zeer hoge kwaliteit van zowel het houtgebruik als de bewerking ervan. Dit is zeker ook de rede dat de vintage design meubels uit de Scandinavische landen nog altijd bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staan.

De Mensen

Wij, Alexandra en Cecile, runnen met veel passie en liefde al een aantal jaren Vintage Vibes. Alexandra groeide in de jaren 60 op tussen de vintage Deens design meubels en daardoor ontstond haar voorliefde voor deze meubels al op jonge leeftijd. Cecile heeft veel ervaring opgedaan in de interieurbranche, meubelstyling. Samen hebben wij ons in het verleden ook bezig gehouden met beurs-inrichtingen, inrichtingen van huizen en horeca gelegenheden.

Nu staat alles voor ons in het teken van Vintage Vibes, het continue zorg dragen van een mooie en gevarieerde collectie met daarbij als belangrijkste uitgangspunt een tevreden klant.

Verkoop vintage meubelen

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere items dan kun je een afspraak maken voor een bezichtiging in Roggel, Limburg. Bel: +31 628 33 56 91 of +31 620 91 25 75 of stuur ons een email. Je bent van harte welkom!

Bezorging van onze meubels is (tegen meerprijs) altijd mogelijk. Wij werken nauw samen met diverse transportbedrijven, waardoor wij onze meubels overal ter wereld kunnen leveren.

Inkoop vintage meubelen

Mocht je vintage Deens design meubels uit de jaren 50/60/70 in huis hebben staan, waar je afscheid van wilt nemen, dan nemen wij ze graag over tegen een schappelijke vergoeding (uiteraard moet e.e.a. wel passen binnen onze collectie). Meer informatie over het aanbieden van je meubels vind je op de Inkooppagina.